Wij zoeken een onderhoudstechnicus voor 32-40 uur

— Deze vacature is inmiddels vervuld. —

Samen met een collega onderhouds­technicus zorg jij voor het onderhoud aan ons materieel, zodat het veilig en effectief werkt. Zo zorg jij er mede voor dat de afvalinzameling in de Hoeksche Waard en op Goeree-­Overflakkee goed verloopt. Ben jij de onderhouds­technicus die wij zoeken?

Wat ga je doen?
Je zorgt voor regulier en periodiek onder­houd aan alle voertuigen en containers. Storingen aan mechanische, hydraulische en elektrische systemen van de inzamelvoertuigen los je op. Je construeert noodzakelijke technische aanpassingen.

Jij bent ook degene die alle technische werkzaamheden op de milieu­straat en in/aan het kantoorpand in Westmaas (je standplaats) en Middelharnis uitvoert.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de basisadministratie van het voertuigen­onderhoud en het technische (onderhouds-)archief.

Alles bij elkaar heb je een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie.

Wat bieden wij?
Een salaris van maximaal € 3.626,= bruto per maand (conform CAO GEO, schaal G) en aanvullende arbeids­voorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, PAB-bijdrage, een collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming voor aanvullende verzekering en minimaal 220 verlofuren per jaar (op basis van 40 uur).

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed en duurzaam inzetbaar zijn. Daarom bieden wij je mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Daarnaast is onze sector volop in beweging en steeds aan het innoveren. Dat biedt dus mooie kansen voor de toekomst.

Wie zijn wij?
De RAD is de grondstoffen-/afval­inzameldienst van de gemeenten Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten. Onze platte organisatie­structuur staat voor korte lijnen tussen collega’s en teams en een praktische, realistische instelling. Dat zorgt ook voor een open en informele sfeer in de werkplaats, op de wagens en op kantoor. Hierdoor zijn wij flexibel en staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen.