RAD-app

In onze RAD-app zie je in een overzicht wanneer wij het afval ophalen en welk afval in welke container hoort.

Afvalkalender

Door het invoeren van je postcode en huisnummer zie je wanneer welke bak geleegd wordt. Om het voor jezelf nog makkelijker te maken, kun je aangeven of je hierover meldingen wil ontvangen. Zo weet je zeker op welke dagen wij langskomen om de bakken te legen.

Het is ook mogelijk om de afvalkalender via deze link te bekijken.

Afvalwijzer

Wij begrijpen dat het weleens lastig kan zijn om thuis het afval goed te scheiden. Als je twijfelt welk afval in welke bak hoort, kijk dan in de afvalwijzer in de RAD-app. Vul in over welk product je vragen hebt en de app geeft aan in welke bak het afval hoort.

Staat het product niet in de afvalwijzer? Stuur ons een mail en wij voegen het product toe!

Andere opties RAD-app

De RAD-app is een praktische app waarmee je de afvalkalender en afvalwijzer altijd bij je hebt. Daarnaast kun je de app gebruiken om een afspraak te maken voor je bezoek aan de milieustraat en zie je waar je een verzamelcontainer voor onder meer textiel of glas vindt bij jou in de buurt.

Wij op onze beurt gebruiken de app om je te informeren af en toe met een pushbericht over last minute wijzigingen in onze planning of andere dingen met betrekking tot afval die je aandacht nodig hebben. Als we bijvoorbeeld in de winter je straat niet kunnen bereiken door gladheid en daardoor je container niet kunnen legen, sturen we een pushbericht naar de appgebruikers van de straat of straten waar we op dat moment niet naartoe kunnen. Onder het kopje ‘Instellingen’ in de RAD-app stel je in of je deze pushberichten wilt ontvangen.

Download de RAD-app en mis geen enkele inzameldag

In de RAD-app kun je op elk moment zien op welk moment wij voor welke soort afval bij je langskomen om in te zamelen.

Per maand zie je op welke dag we je gft-, papier- of restafvalcontainer komen legen en op welke dag we  huis-aan-huis pmd-zakken inzamelen.

Je kunt in de app zelf instellen of je een herinnering wilt ontvangen over het legen van je container(s) en ophalen van pmd. Op die manier mis je geen enkel inzamelmoment meer!

Of scan de QR-code