Werken bij RAD

De RAD is de grondstoffen-/afvalinzameldienst van de gemeenten Goeree-Overflakkee en Hoeksche Waard. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten.

Onze platte organisatiestructuur staat voor korte lijnen tussen collega’s en teams en een praktische, realistische instelling. Dat zorgt voor een open en informele sfeer op de wagens, op kantoor, in de werkplaats en op de milieustraten. Hierdoor zijn wij flexibel en staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Als dienstverlenende organisatie staan wij voor de kernwaarden klantgericht, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Wij zoeken jou!

In het overzicht van vacatures rechts op deze pagina (of onderaan, wanneer je onze website op een mobiel device bekijkt) vind je de functies waar wij nieuwe collega’s voor zoeken.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar goede chauffeurs voor de combifunctie chauffeur/belader om ons team te versterken in Middelharnis en in Westmaas. Ben jij in het bezit van je C-rijbewijs met code 95 en heb jij interesse in een afwisselende baan bij de RAD?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via hrm@radbv.nl of bel naar 0186 57 25 86 en vraag naar Sara van der Land.

Tijdelijk werken bij de RAD, ook parttime

De RAD werkt samen met Olympia uitzendbureau voor de inhuur van beladers.

Als belader bij de RAD bied je ondersteuning tijdens de inzameling van het huishoudelijk afval of bedrijfsafval. Je bent dagelijks op pad en hebt een afwisselende baan. Ben je 18 of ouder, gemotiveerd, weet jij van aanpakken en ben je fysiek in goede conditie?

Neem contact op met Olympia Oud-Beijerland via oudbeijerland@olympia.nl of telefonisch via 0186 – 64 07 69.