Afvalkalender

Wil je zien op welke dag we welk afval bij je aan huis komen ophalen? Klik dan op de button RAD Afvalkalender en vul je postcode en huisnummer in.

Wanneer je postcode-en-huisnummercombinatie in ons systeem voorkomt, zie je binnen enkele seconden de ophaaldata van de huidige maand van de verschillende containers. Met het pijltje ‘volgende’ zie je de inzameldagen van de komende maand(en).

Je vindt de Afvalkalender niet meer als losse pdf-download op deze pagina. En we sturen de Afvalkalender ook niet meer naar elk huishouden, om zo een extra steentje bij te dragen aan meer duurzaamheid. Wil je toch een geprinte versie van de Afvalkalender voor jouw adres? Volg dan deze stappen:

  • Klik dan op de button RAD Afvalkalender op deze pagina.
  • Voer je postcode en huisnummer in.
  • Je ziet nu de Afvalkalender van deze maand. Boven het pijltje ‘volgende’ zie je een een printericoon en het woord Print. Als je daarop klikt, wordt er een pdf gemaakt van de Afvalkalender voor dit jaar; je vindt het hele jaar op 1 overzichtelijk A4-tje.
  • Je kunt er tenslotte voor kiezen om de pdf uit te printen of te bewaren op je telefoon, tablet of een ander apparaat waarmee je je pdf bekijkt/leest.

Heb je vragen over de Afvalkalender? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op: 0186 – 57 25 86.

Afvalkalender

Je kunt in de afvalkalender je postcode en huisnummer invoeren. Wanneer je postcode en huisnummer combinatie voorkomt in ons systeem, verschijnt binnen enkele seconde de eerst volgende ophaaldata van de verschillende containers.

Nog vragen over de afvalkalender? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 0186 – 57 25 86.