Wij zoeken een medewerker bedrijfsbureau voor 32-40 uur

Samen met de collega’s bedrijfsbureau zorg jij voor het (administratief) uitvoeren van specialistische taken. Jij bent verantwoordelijk voor onder andere het afhandelen van complexe meldingen en klachten die onze telefonisten niet direct kunnen afhandelen. Ben jij de medewerker bedrijfsbureau die wij zoeken?

Wat ga je doen?
Je bent het aanspreekpunt voor klanten, burgers en leveranciers, handelt complexe meldingen en klachten af en bewaakt de voortgang hiervan. Je onderhoudt contacten met zowel derden als uitvoering en ondersteunt bij projecten. Daarnaast verricht je onder andere commerciële werkzaamheden, zoals het te woord staan van bedrijfsafvalklanten en het maken van offertes voor deze klanten.

Je verzorgt de inkomende en uitgaande post, draagt zorg voor de geautomatiseerde verwerking van de basisgegevens van het logistieke proces van afvalinzameling en de afvalstoffenboekhouding.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed en duurzaam inzetbaar zijn. Daarom bieden wij je mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Daarnaast is onze sector volop in beweging en steeds aan het innoveren. Dat biedt dus mooie kansen voor de toekomst.

Wie zijn wij?
De RAD is de grondstoffen-/afval­inzameldienst van de gemeenten Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten. Onze platte organisatie­structuur staat voor korte lijnen tussen collega’s en teams en een praktische, realistische instelling. Dat zorgt ook voor een open en informele sfeer op kantoor, op de wagens en in de werkplaats. Hierdoor zijn wij flexibel en staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen.

>>> Deze vacature is inmiddels ingevuld. Je kunt hier niet meer op reageren.