Vacature facilitair coördinator / 

specialist technisch beheer

fulltime (40 uur)

Samen met de teamleiders en onderhoudstechnici beheer jij ons wagenpark, materieel en inzamelmiddelen. Je bewaakt onze processen op kwaliteit, milieu en veiligheid, pakt projecten op en kent je weg in inkoop, verkoop en contactbeheer. Zo zorg jij er mede voor dat de afvalinzameling in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee goed verloopt. Ben jij de enthousiaste facilitair coördinator / specialist technisch beheer die wij zoeken?

Wat ga je doen?

  • Je voert het beheer van het wagenpark, materieel en inzamelmiddelen, zodat de afvalinzameling ongestoord en veilig kan verlopen.
  • Je zorgt voor in- en verkoopprocedures en contractbeheer.
  • Je schept voorwaarden om de inzamelactiviteiten effectief en efficiënt uit te voeren. Daarbij ligt het accent op het inrichten en beheren van administraties voor de inzamelmiddelen en materieel (containers en voertuigen), gebouw- en terreinbeheer, gegevensverwerking en het uitvoeren van wet- en regelgeving.
  • Je zorgt voor het invoeren en bewaken van procedures, zodat we doorlopend voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen, milieueisen en veiligheid (KMV).
  • Je ondersteunt bij het vertalen van beleid naar regelingen en implementatieplannen.
  • Je zorgt daarnaast voor het plannen en realiseren van projecten.

Dit ben jij

Je hebt hbo werk- en denkniveau met een passende opleidingsrichting. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van kwaliteitsnormen, milieuwetgeving en veiligheid. Ook heb je aantoonbare ervaring in inkoop, verkoop en contractbeheer. Je hebt goede schriftelijke communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en je kunt goed plannen en organiseren. Je hebt durf en kunt daadkrachtig optreden. Tegelijkertijd heb je een luisterend oor voor je collega’s. Verder ben je klantgericht, loyaal, integer, resultaatgericht, accuraat, analytisch en flexibel.

Dit bieden wij

Een salaris conform CAO GEO Services van maximaal € 4.623,- bruto per maand (schaal I per 1 januari 2024) en aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, PAB-bijdrage, collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming voor aanvullende verzekering en minimaal 220 verlofuren per jaar (op basis van 40 uur).

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed en duurzaam inzetbaar zijn. Daarom bieden wij je mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Onze sector is volop in beweging en steeds aan het innoveren. Dat biedt dus mooie kansen voor de toekomst.

Dit is wie wij zijn

De RAD is de grondstoffen-/afvalinzameldienst van de gemeenten Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten. Onze platte organisatiestructuur staat voor korte lijnen tussen collega’s en teams en een praktische, realistische instelling. Dat zorgt voor een open en informele sfeer op kantoor, in de werkplaats, op de wagens en de milieustraten. Hierdoor zijn wij flexibel en staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Wij zijn een dienstverlenende en klantgerichte organisatie met als kernwaarden klantgericht, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Solliciteren

We zijn benieuwd naar jou als versterking van het RAD-team. Daarom ontvangen we graag voor 16 februari aanstaande je motivatie en CV op e-mailadres hrm@radbv.nl. Je sollicitatie kun je richten aan Sara van der Land.

Deze vacature stellen we intern en extern open.

Acquisitie? Doe maar niet.