Vacature facilitair coördinator /

specialist technisch beheer

fulltime (40 uur)

Samen met de teamleiders en onderhoudstechnici beheer jij ons wagenpark, materieel en inzamelmiddelen. Je bewaakt onze processen op kwaliteit, milieu en veiligheid, pakt projecten op en kent je weg in inkoop, verkoop en contactbeheer. Zo zorg jij er mede voor dat de afvalinzameling in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee goed verloopt. Ben jij de enthousiaste facilitair coördinator / specialist technisch beheer die wij zoeken?

Onze vragen aan jou

  • Help jij met het nog verder verduurzamen van ons wagenpark?
  • Wil jij meehelpen met het doorontwikkelen (of zelfs herinrichten) van onze locatie(s)?
  • Heb jij altijd al ideeën gehad over de ideale werkplaats of wasplaats?
  • Kun je ons adviseren over hoe wij dit duurzaam en circulair kunnen (laten) uitvoeren?
  • Denk en werk je mee aan het transformeren van onze milieustraten tot grondstoffenrotondes en circulaire hubs?
  • En wil jij ons circulaire containerproject breder uitrollen?

Wij hebben gezonde ambities en heldere doelstellingen. Bij de RAD kan je nu instappen en sturen vanaf de tekentafel tot aan de uiteindelijke oplevering van onze projecten. Genoeg uitdagingen om mee aan de slag te gaan.

Dit ben jij

Je hebt hbo werk- en denkniveau met een passende opleidingsrichting. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van kwaliteitsnormen, milieuwetgeving en veiligheid. Ook heb je aantoonbare ervaring in inkoop, verkoop en contractbeheer. Je hebt goede schriftelijke communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en je kunt goed plannen en organiseren. Je hebt durf en kunt daadkrachtig optreden. Tegelijkertijd heb je een luisterend oor voor je collega’s. Verder ben je klantgericht, loyaal, integer, resultaatgericht, accuraat, analytisch en flexibel.

Dit bieden wij

Een salaris conform CAO GEO Services van maximaal € 4.623,- bruto per maand (schaal I per 1 januari 2024) en aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, PAB-bijdrage, collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming voor aanvullende verzekering en minimaal 220 verlofuren per jaar (op basis van 40 uur).

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed en duurzaam inzetbaar zijn. Daarom bieden wij je mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Onze sector is volop in beweging en steeds aan het innoveren. Dat biedt dus mooie kansen voor de toekomst.

Dit is wie wij zijn

De RAD is de grondstoffen-/afvalinzameldienst van de gemeenten Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten. Onze platte organisatiestructuur staat voor korte lijnen tussen collega’s en teams en een praktische, realistische instelling. Dat zorgt voor een open en informele sfeer op kantoor, in de werkplaats, op de wagens en de milieustraten. Hierdoor zijn wij flexibel en staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Wij zijn een dienstverlenende en klantgerichte organisatie met als kernwaarden klantgericht, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Solliciteren (niet meer mogelijk)

We hebben inmiddels iemand gevonden die de schouders zet onder dit mooie takenpakket!

Heb jij toch een set skills waarvan jij denkt dat wij die als RAD kunnen gebruiken? Stuur dan je open sollicitatie naar Sara van der Land: hrm@radbv.nl.

Acquisitie? Doe maar niet.