Op donderdag 10 februari is een 3-jarige partnerovereenkomst getekend tussen René Huisman, directeur van de RAD B.V. en bestuurslid Pim Verhage van de Hoeksche Waardse Uitdaging, met de intentie om de overeenkomst voor langere tijd aan te gaan.
Het doel van de Uitdaging is om maatschappelijke betrokkenheid in de Hoeksche Waard te stimuleren en te organiseren, zodat de leefkwaliteit van kwetsbare doelgroepen wordt vergroot.
René Huisman, directeur van de RAD: “De Hoeksche Waardse Uitdaging wil de leefbaarheid in onze lokale samenleving versterken door bedrijven te stimuleren om maatschappelijk ondernemerschap te tonen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruikte bedrijfsmiddelen aan lokale maatschappelijke organisaties te doneren. De RAD werkt aan een circulaire economie en juicht het stimuleren van hergebruik toe.”
Matches
De RAD ondersteunt de Hoeksche Waardse Uitdaging met materialen, middelen en mankracht als bijdrage voor een betere leefkwaliteit voor de inwoners van de Hoeksche Waard. De RAD zet zich als ondersteuner in om uiteenlopende aanvragen van maatschappelijke organisaties te realiseren.
De Hoeksche Waardse Uitdaging is erg blij met de betrokkenheid van RAD en hoopt dat andere Hoeksche Waardse bedrijven dit positieve voorbeeld zullen volgen.
Meer informatie over de Uitdaging is te vinden op www.hoekschewaardseuitdaging.nl
Persbericht door: Nadia Akhadir / RAD
For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Publicaties.
Ik Accepteer
( function( d, s, id ) { var js, fjs = d.getElementsByTagName( s )[0]; if ( d.getElementById( id ) ) { return; } js = d.createElement( s ); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v12.0"; fjs.parentNode.insertBefore( js, fjs ); }( document, 'script', 'facebook-jssdk' ) );