Ga jij tijdens de zomervakantie naar de Costa del Spui of de Hitsertse Kade om te zwemmen? Dan is ’t wel zo prettig als je onderweg naar je handdoek alleen vieze voeten krijgt van wat gras of het zand. Eerst een peuk tussen je tenen vandaan moeten peuteren na het zwemmen, daar zit niemand op te wachten.

Trek jij liever je wandelschoenen aan en ga je voor een fikse wandeling door de Oeverlanden of het Kuipersveer? Zeker weten dat je dan liever het ‘natuurlijke’ afval van een Schotse hooglander aantreft dan een berg lege boterhamzakjes en drinkpakjes.

Want zeg nou zelf: een schoon strand of recreatiegebied is toch veel fijner?
Gooi je afval daarom in de afvalbak, ook deze zomer 🗑️

👉 Onder andere op de Hitsertse Kade vind je bij de ingang naar de ligweide papieren zakken die je kunt gebruiken om je afval in te verzamelen en daarna in de afvalbak te gooien. Zo maak je van je afval geen zwerfafval.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Publicaties.

Ik Accepteer