Vacature meewerkend voorman/voorvrouw

voor de milieustraat in Westmaas

Als meewerkend voorman/voorvrouw stuur je elke werkdag je collega’s op de milieustraat aan, zorg je ervoor dat alles goed verloopt op het bordes en ondersteun je de bezoekers om hun grof huishoudelijk afval op de juiste manier gescheiden aan te bieden.

We zoeken een enthousiaste collega die voor een uitstekende dienstverlening op de milieustraat in Westmaas zorgt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers milieustraat. Daarbij ben je zelf ook actief in de uitvoering. Je houdt toezicht op de werkvloer, bent verantwoordelijk voor het voorkomen van schades en stuurt op scheidingsgedrag.

Daarnaast zorg je voor de benodigde documenten voor de afvoer van diverse afvalstromen en de uiteindelijke afvoer naar eindverwerkers. Je controleert jouw medewerkers op het juiste gebruik van machines, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en op het opvolgen van werkinstructies. Je signaleert knelpunten en je zorgt voor het aandragen en doorvoeren van oplossingen.

Als meewerkend voorman/-vrouw milieustraat werk je onder leiding van de teamleider uitvoering op de locatie Westmaas in de Hoeksche Waard.

Ben jij onze kandidaat?

  • Je hebt mbo-4 werk- en denkniveau, aangevuld met relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van/affiniteit met afvalinzameling, techniek en logistiek.
  • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klant- en resultaatgericht.
  • Daarnaast beschik je over diploma’s BHV, KCA-depothouder/beheerder of ben je bereid deze te halen.

Dit bieden wij

Allereerst een afwisselende, zelfstandige en uitdagende fulltime (40 uur) functie. We bieden je daarnaast een tijdelijk dienstverband voor de periode van een jaar en een salaris conform CAO GEO, onderdeel Services, van maximaal € 3.279,= bruto per maand (schaal F, op basis van een 40-urige werkweek). Aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw via ABP, een PAB-budget van 13,44%, collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming voor aanvullende verzekering en een fietsplan horen daar ook bij.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed en duurzaam inzetbaar zijn. Daarom bieden wij je mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Daarnaast is onze sector volop in beweging en steeds aan het innoveren. Dat biedt dus mooie kansen voor de toekomst.

Dit is wie wij zijn

De RAD is de grondstoffen-/afvalinzameldienst van de gemeenten Goeree-Overflakkee en Hoeksche Waard. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten. Onze platte organisatiestructuur staat voor korte lijnen tussen collega’s en teams en een praktische, realistische instelling. Dat zorgt ook voor een open en informele sfeer op de milieustraat, op kantoor, op de wagens en in de werkplaats. Hierdoor zijn wij flexibel en staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Solliciteren

We zijn benieuwd naar jou als versterking van ons team uitvoering. Daarom ontvangen we graag je motivatie en CV zo snel mogelijk (uiterlijk donderdag 30 november) op hrm@radbv.nl. Je sollicitatie kun je richten aan Sara van der Land (HRM).

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Sara. Je kunt haar op dinsdag, woensdag en donderdag bereiken op telefoonnummer 0186 – 57 25 86

Deze vacature stellen we intern en extern open.

Acquisitie? Doe maar niet.