Grof huisvuil dat niet in de grijze of groene container hoort of niet in de container past, kun je naar de milieustraat brengen. Onze medewerkers op de milieustraat zijn bekend met alle afvalsoorten en weten welke afvalsoort in welke container hoort. Dus stel je vragen gerust aan onze medewerkers, zij helpen graag!

Bereikbaarheid milieustraat Westmaas

Als je aankomt bij de milieustraat in Westmaas vanaf de rotonde, sla je na de poort meteen rechtsaf. Je meldt je vervolgens bij onze medewerker in het blauwe hokje. Deze controleert je afspraak.

Als je doorrijdt, vind je twee rijstroken. De rechter rijstrook, met de aanwijzing ‘groen’, leidt direct naar het stortvak voor snoeiafval. De linker rijstrook leidt naar het bordes voor al het overige afval.

Op de plattegrond hieronder zie je de indeling van de bakken op het bordes. Zo kun je thuis alvast je aanhanger of auto zo inrichten dat je je afval snel en gemakkelijk in de bakken kunt doen.

Ga met je muis/cursor over een nummer of icoon op de plattegrond voor meer informatie over de afvalsoort. De legenda vind je ook in de kolom rechts.

Let op: de milieustraat is alleen toegankelijk voor personenauto’s en kleine bestelwagens, al dan niet voorzien van een aanhangwagen.

De milieustraat in Westmaas is alleen toegankelijk voor particulieren die afvalstoffenheffing betalen aan de gemeente Hoeksche Waard. Inwoners van Goeree-Overflakkee kunnen terecht op onze milieustraat in Goedereede of Middelharnis.

Meer informatie over deze en onze andere milieustraten vind je op radbv.nl/milieustraat.


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 8.00 – 16.00 uur

Zaterdag: 8.00 – 13.30 uur

Op zon- en feestdagen gesloten is de milieustraat gesloten.

Bezoekadres
Smidsweg 20a
3273 LK Westmaas

Legenda plattegrond

01 Klein chemisch afval (kca)

P1 Pers (papier)

02 Hard kunststof

03-07 B-hout

08-10 Puin

11-12 Metaal

13 Gips

14 Dakbedekking

15 C-hout

16 Tapijt

17 Grof huisvuil

P2 Pers

K Kadavers

A Asbest