De Afvalkalender 2022 is nu te downloaden op onze website. De RAD werkt aan routeoptimalisatie, waardoor er veel gaat veranderen met betrekking tot de ophaaldag van het afval.  Dit betekent voor veel huishoudens dat de RAD op een andere dag het afval komt ophalen.

Download de RAD app
Met de RAD app krijg je automatisch een herinnering wanneer de PMD-zak of container aangeboden kan worden.
Deze app bevat de juiste afvalkalender voor jouw adres.

Afvalkalender 2022
Met de komst van de RAD app wordt de kalender niet meer automatisch verstuurd met de post. Door onderstaande QR code te scannen kun je de app downloaden. Of zoek de app op in de App Store of Google Play Store via RAD.

De inzamelkalender is ook te downloaden op onze site bij Afvalkalender

Apple – App Store
Android – Google Play Store

Of scan de QR code