In de woonplaatsen Achthuizen, Melissant en Ooltgensplaat wordt begin januari 2022 extra oud papier ingezameld. De reden hiervoor is omdat er een te lange periode zit tussen de normale routes van december 2021 en januari 2022.

In Melissant wordt op donderdag 6 januari 2022 een extra route voor oud papier gereden.

In Achthuizen en Ooltgensplaat wordt op donderdag 13 januari 2022 een extra route voor oud papier gereden.

 

Aanbiedregels

  • De papiercontainer moet op de juiste ophaaldag uiterlijk 8.00 uur op de aanbiedplaats staan. Eventueel mag de container de avond voor de inzameling vanaf 20.00 uur worden aangeboden.
  • Het oud papier dient schoon te zijn en mag geen vervuiling bevatten, zoals taart- en pizzadozen, piepschuim, plastic, glas of hout. Kijk voor alle tips om oud papier te scheiden bij Afval Scheiden