Elk jaar bekijken we hoe we de routes die we rijden om je huisvuil op te halen zo efficiënt mogelijk kunnen invullen. Voor 2023 hebben we ervoor gekozen om de routes zo in te richten, dat de inzameldagen voor de inwoners van Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard niet wijzigen.

De exacte ophaaldagen en -data voor 2023 vind je in de RAD-app. Je kunt de Afvalkalender ook downloaden van onze site via radbv.nl/afvalkalender.
Vul je postcode en huisnummer in en je ziet de data waarop wij je huisvuil ophalen.

Download de RAD-app
Heb je de RAD-app al? Met de app krijg je automatisch een herinnering wanneer je de PMD-zak of container kunt aanbieden, want de RAD-app koppel je aan jouw adres. Je vindt de RAD-app in de App Store of Google Play Store.

Apple: App Store
Android: Google Play Store

Of scan de QR-code om de app te downloaden.