Rond de jaarwisseling sluiten we een deel van de containers in je wijk tijdelijk af. Hieronder lees je welke dat zijn en van wanneer tot wanneer je de verzamelcontainers niet kunt gebruiken.

📍 Goeree-Overflakkee

Alle ondergrondse/bovengrondse containers gaan vanaf zaterdag 31 december om 18.00 uur dicht. Op 1 januari 2023 om 06.00 uur gaan ze weer open. De textielcontainers halen we weg in de centrumgebieden en de overige containers gaan op slot tussen 30 december en 2 januari. De glascontainers blijven open en op hun plek staan.

Alle ondergrondse PMD-containers sluiten we af van vrijdag 30 december tot maandag 2 januari. De meeste bovengrondse PMD-containers halen we weg op 27 en 29 december. We verplaatsen ze tijdelijk naar de milieustraten. Op 3 en 5 januari plaatsen we de bovengrondse PMD-containers weer terug. De bovengrondse containers die blijven staan, sluiten we af en gaan maandag 2 januari weer open.

❗ Om te voorkomen dat er PMD-zakken op straat gaan zwerven, rijdt er op vrijdag 30 december een extra wagen langs plekken waar normaal een bovengrondse PMD-container staat.

📍 Hoeksche Waard

Alle ondergrondse/bovengrondse containers gaan vanaf zaterdag 31 december om 18.00 uur dicht. Op 1 januari 2023 om 06.00 uur gaan ze weer open. De textielcontainers gaan op slot van 30 december tot 2 januari. En de glascontainers blijven gewoon open en op hun plek staan.