Op zaterdag en tijdens vakanties is het vaak drukker dan normaal op de milieustraten. Ook tegen het einde van het jaar is het meestal een drukte van
jewelste.

Wil je zelf in december langskomen in Goedereede, Middelharnis of Westmaas om huisvuil te brengen dat niet in de grijze of groene container hoort of niet in de container past? Zorg er dan voor dat je op tijd een afspraak maakt.

Als je in de RAD-app of via de website geen tijdslot kunt selecteren wanneer je een datum hebt geselecteerd, betekent dat dat er die dag geen tijden meer vrij zijn (ook als de dag nog niet rood gekleurd is in het overzicht).

Let op: onze milieustraten kun je alleen op afspraak bezoeken. Met het afsprakensysteem kunnen we het aantal bezoekers goed verdelen over de dag. Zo
voorkomen we drukte en lange wachtrijen. Maak daarom je afspraak via de RAD-app of op radbv.nl/milieustraat.