Eerder vroegen we je om vooral op tijd je afspraak in te plannen als je dit jaar nog grof huisvuil naar de milieustraat wilde brengen. Dat hebben we geweten! Want de agenda voor de milieustraat van Westmaas staat VOL voor vandaag (donderdag 28 december), vrijdag 29 en zaterdag 30 december. Ook de milieustraten op Goedereede en Middelharnis stromen vol met afspraken.

Dus we zien je graag vanaf 2 januari 2024 weer op een van onze milieustraten.

Door de drukte in de reserveringsmodule, kan het zijn dat je geen rood datumvakje ziet of een foutmelding krijgt. We zijn hier op de achtergrond druk mee bezig. In alle gevallen geldt: je kunt geen afspraak meer maken voor de milieustraat in Westmaas dit jaar en voor Goedereede en Middelharnis zijn er beperkt plekken. Onze klantenservice kan dus ook telefonisch geen afspraak voor je inplannen in Westmaas.

Als je via de RAD-app niet kunt reserveren voor januari, probeer het dan via de reserveringsmodule op de website.