— update 22 januari 2024, 07.15 uur
Op een aantal plekken in Den Bommel en Oud-Beijerland konden onze chauffeurs vrijdag 19 januari door gladheid niet veilig rijden. Daardoor zijn niet alle gft-containers geleegd en konden we ook niet overal de pmd-zakken ophalen. Het gaat om de volgende straten:

Den Bommel

 • Bommelsedijk
 • Bosland
 • Geerweg
 • Hogeweg
 • Lageweg
 • Malmöweg
 • Omloop
 • Oudelandseweg
 • Stockholmweg
 • Tilsedijk
 • Zandweg

Oud-Beijerland

 • Prins Bernhardstraat
 • Prinses Beatrixstraat
 • Emmestraat

Woon je in een van deze straten? Zet dan maandag 22 januari je container weer op de aanbiedplaats en hang je pmd-zak(ken) aan de Kroonring (of – goed aan elkaar gebonden vanwege de wind! – op de aanbiedplaats). Vanaf 8.00 uur komen we langs om de containers te legen en de pmd-zakken op te halen.