Gaat al jouw groente-, fruit- en tuinafval in de ‘groene bak’? Mooi! Dan kan de gft-verwerker er perfect compost van maken. Tijdens de Landelijke Compostdag kunnen we iedereen daar kennis mee laten maken. Want we delen die dag op onze milieustraten gratis zakken compost uit.

Daarmee bedanken wij jullie – de inwoners van gemeente Goeree-Overflakkee en Hoeksche Waard – voor je inspanning om je groente-, fruit-, en tuinafval (gft) gescheiden aan te leveren. De afvalsector wil mensen stimuleren om dat op de juiste manier te blijven doen, zodat met het gescheiden ingezamelde gft goede compost kan worden gemaakt. Die compost kan vervolgens onder meer ingezet worden in de land- en tuinbouw en in je eigen moestuin.

De Landelijke Compostdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 maart en is een initiatief van de Vereniging Afvalbedrijven.

Landelijke Compostdag in het kort

Wanneer: zaterdag 23 maart 2024
Waar: milieustraat Goedereede (Provincialeweg 12b), milieustraat Middelharnis (Johannispolderseweg 19) en milieustraat Westmaas (Smidsweg 20a).
Hoe laat: 8.00 – 13.30 uur
Hoeveel: 3 zakken per bezoeker (zolang de voorraad strekt)

Als je die zaterdag alleen compost komt halen, hoef je geen afspraak te maken voor de milieustraat (combineer je je bezoek met het wegbrengen van grondstoffen naar de milieustraat, dan reserveer je gewoon je tijdslot voor de milieustraat zoals gebruikelijk).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Publicaties.
Ik Accepteer