Eind december 2023 kregen wij een mailtje van vlogger Florine Schoenmaker. Voor haar YouTubekanaal loopt ze een dag mee met een persoon, beroep of bedrijf om zelf te zien en ervaren hoe het is om in de schoenen van een ander te staan.

Een keer meedraaien met een ‘vuilnis’inzamelingsbedrijf stond al een tijdje op haar lijstje en na meerdere keren ‘nee’, klopte ze ook bij de RAD aan. Wij koppelden vervolgens RAD’ers van drie verschillende disciplines aan deze YouTuber en op geheel eigen wijze* nam Florine vervolgens haar vlog #93 op: Ik ben voor een dag vuilnisvrouw (je vindt de link hieronder).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Publicaties.
Ik Accepteer

* Het vlog van Florine Schoenmaker is onderdeel van haar YouTubekanaal en geen uiting van de RAD zelf.