In Westmaas hing de RAD-kantine begin maart vol kleurplaten. Onze kantines in Middelharnis waren ook vrolijk versierd met kleurplaten, vooral die bij de milieustraat aan de Johannispolderseweg. De kleurplaten kwamen van de basisscholen die meededen met de kleurplatenwedstrijd rond de Week van de Afvalhelden dit jaar.

Uit alle honderden inzendingen kozen we gezamenlijk de kleurplaten die er voor ons uit sprongen wat betreft kleurgebruik en originaliteit. De hoofdprijs: je eigen kleurplaat een jaar lang rond zien rijden op een van onze inzamelvoertuigen. En zo verrasten we Lynn op Goeree-Overflakkee en Julia in de Hoeksche Waard met hun kleurplaat op megaformaat (en een kijkje in de cabine van de wagen).

De nummers twee ontvingen een recycled cadeau uit De Waardeloods en de nummers drie een handgemaakte knuffel met wat goodies. We zetten de winnaars hieronder voor je op een rij.

Aan alle leerlingen: dank je wel voor het meedoen! En we hopen dat jullie tijdens de volgende Week van de Afvalhelden weer meedoen.