Wil je checken wanneer ook alweer welke container geleegd wordt in de Afvalkalender op de website of de RAD-app? Het kan zijn dat je een melding krijgt dat je adres onbekend is of dat de Afvalkalender helemaal leeg blijft.
We zijn momenteel namelijk bezig met onderhoud aan het systeem dat ervoor zorgt dat alle informatie in de Afvalkalender klopt en veilig gekoppeld is met alle gegevens. Daardoor is de Afvalkalender tijdelijk niet goed bereikbaar. We werken snappen dat dat vervelend kan zijn en werken daarom hard om de website en app snel weer ‘in de lucht’ te hebben.
 

Heb je een melding of klacht? Kies dan het contactformulier dat past bij jouw vraag op radbv.nl/contact.

Spreek je liever rechtstreeks iemand? Onze klantenservice zit voor je klaar tussen 8.00 en 16.30 uur. Je bereikt hen via telefoonnummer 0186 – 57 25 86. Een mailtje naar info@radbv.nl kan ook.