3 lampen of elektrische apparaten voor een gratis puzzel - wecycle mee!Lever tijdens Nationale Wecycleweek van 9 tot en met 14 oktober 3 spaarlampen en afgedankte apparaten in bij de milieustraat in Middelharnis en krijg een Wecycle puzzel cadeau (op=op).

Ook in de gemeente Goeree-Overflakkee liggen heel veel apparaten en lampen kapot, gedateerd of afgedankt in kasten, laatjes, zolders en schuren. Zonde! Geef ze een tweede leven als apparaat of als nieuwe grondstof. Dat noemen we ‘wecyclen’. Op watismijnapparaatwaard.nl vind je mogelijkheden om je apparaat een tweede leven te geven zoals weggeven, repareren of verkopen.

Nationale Wecycleweek

Op 14 oktober is het voor de vijfde keer International E-waste Day. De hele week rondom deze dag is in Nederland uitgeroepen tot Nationale Wecycleweek en zijn er acties en campagnes  om zoveel mogelijk vergeten apparaten en lampen in te zamelen voor een tweede kans of recycling.

WECYCLE OOK MEE!
Lever tijdens de Nationale Weycleweek 3 spaarlampen en afgedankte apparaten in bij de milieustraat in Middelharnis in ruil voor een gratis Wecycle puzzel! Maar wees er snel bij , want op=op.

Over Stichting OPEN en Wecycle

Stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland (OPEN) is, namens alle producenten van elektrische apparaten in Nederland, verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van e-waste. Hun doel is om de wettelijke inzameldoelstelling van 65% te behalen én e-waste circulair te maken. Dit doen zij samen met hun inzamel-, sorteer- en recyclepartners, waaronder de RAD. Onder de naam Wecycle voeren zij campagnes om de inzameling en recycling van e-waste te stimuleren. Consumenten en professionals kunnen hun e-waste gratis inleveren bij een van de Wecycle-inleverpunten door het hele land. Meer informatie vind je op wecycle.nl.