Wie nog op zoek is naar bruikbaar hout, kan zijn hart weer ophalen bij de bouwmarkt van Goed voor Goed in Oude-Tonge. Medewerkers van onze milieustraat in Middelharnis hebben daar vrijdag een verse lading hout bezorgd. Zo krijgt gebruikt hout een mooie tweede kans. 

Het hout komt van het circulair ambachtscentrum van de RAD (op de milieustraat aan de Johannespolderseweg 19 in Middelharnis) en is bij uitstek geschikt voor diverse doelen. Dus overweeg je je schuurtje te verbouwen en wil je dat tegen een redelijke prijs doen? Loop ook eens langs bij de bouwmarkt van het kringloopcentrum. Er is keuze genoeg.  

Een deel van het hout afkomstig van het circulair ambachtscentrum van de RAD gaat naar de Recycleroom van Goed voor Goed. Daar maken medewerkers herbruikbare producten van, die in de kringloopwinkel te koop zijn. 

Zelf nog hout over? Breng het naar de milieustraat in Middelharnis. Onze medewerkers van het circulair ambachtscentrum selecteren het hout dat nog een tweede kans verdient, met zorg. Zij zoeken het best bruikbare hout uit en brengen dit onder andere naar de bouwmarkt van Goed voor Goed. Zo zorgen we samen voor een nog duurzamer wereld.