De indeling van de bakken op de milieustraat in Westmaas is vernieuwd. Elke bak is voorzien van een nummerbord met opeenvolgend nummer van 1 tot 18. Voorheen stonden de bakken door elkaar. Ook zijn nieuwe borden bij de bakken geplaatst met daarop wel/niet-lijsten. Zo ziet de bezoeker in één oogopslag wat wél in de bak mag en wat niet.

De nieuwe indeling op het bordes van de milieustraat biedt nog meer rust, overzicht, veiligheid en logica. De bakken staan nu gerangschikt op afval dat het meest binnenkomt en wordt afgevoerd. Door de logischer volgorde verdwijnt minder afval in het grof huisvuil. Dit bespaart afvoerkosten.

Naast een duidelijker overzicht is de milieustraat nu nog veiliger voor medewerkers en klanten. De asbestcontainer is namelijk naar beneden verplaatst. Binnenkort verandert ook de inzameling van het kca (klein chemisch afval).