Op Tweede Paasdag – maandag 1 april – staan onze inzamelvoertuigen stil (ook ons kantoor en de milieustraten zijn dan gesloten). Daarom wijzigen in sommige plaatsen de dagen dat wij je afval komen ophalen.

In de weken waarin een feestdag valt, rijden wij dubbele routes. We vragen je daarom om je container of pmd-zak op de juiste inzameldag voor 8.00 uur aan te bieden of eventueel de avond voor de ophaaldag vanaf 20.00 uur. Een overzicht van de gewijzigde ophaaldagen vind je hieronder.

Je vindt de inzameldagen voor jouw postcode ook in de Afvalkalender in de RAD-app en op onze website.

Gemeente Goeree-Overflakkee

Zaterdag 30 maart: pmd

 • Achthuizen
 • Den Bommel
 • Goedereede
 • Nieuwe-Tonge
 • Ooltgensplaat
 • Ouddorp
 • Stad aan ‘t Haringvliet

Dinsdag 2 april: pmd

 • Stellendam

Gemeente Hoeksche Waard

Zaterdag 6 april: oud papier & karton

 • Goudswaard
 • Nieuw-Beijerland
 • Numansdorp
 • Piershil
 • Zuid-Beijerland