Om het wegbrengen van je grof huisvuil naar de milieustraat zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we kort je aandacht voor een greep uit de huisregels:

  • Geen afspraak, geen toegang. Klinkt cru, is wel hoe het werkt. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles op de milieustraat veilig en efficiënt verloopt, voor jou, andere bezoekers en onze medewerkers. Via de RAD-app of onze website kun je eenvoudig een afspraak maken voor je bezoek aan de milieustraat.
  • Kom op tijd. Zorg ervoor dat je hooguit 5 of maximaal 10 minuten voor je afspraak in de wachtrij staat. Een van onze medewerkers controleert je reservering en wijst je naar de juiste plek(ken) om je afval aan te bieden. Daarna kan je binnen je tijdvak van 15 minuten je afval storten. Sorteer je grof huisvuil dus voordat je naar de milieustraat komt.
  • Neem je milieupas mee. De slagboom gaat alleen omhoog wanneer je je milieupas scant bij de toegangszuil.
  • Denk aan je snelheid. Op en rondom de milieustraat rij je niet harder dan 15 km/u.
  • Jonger dan 12 jaar? Blijf in de auto. Heb je passagiers die jonger zijn dan 12 jaar? Vanwege de veiligheid moeten ze in de auto blijven.
  • Onze toezichthouders zijn er niet voor niets. Om het grof huisvuil milieuverantwoord en veilig te verwerken, kunnen en mogen onze medewerkers je vragen stellen over het afval dat je aanbiedt. Hun aanwijzingen dien je altijd op te volgen.